kändisluren på onsdag weeeiiii :)

Det blir tyvärr inget Vakna med Daniel Paris på torsdag för att det är röd dag och inget Vakna med the voice dåå, tråååk Men vakna gänget kommer inte få chansen att sakna mig för mycket för redan på onsdag är jag i studion och spelar in kändisluren! yäääy!

Kändisluren är när en känd person busringer till olika folk, sjuuukt roligt! Sist fick jag ringa runt till olika matvaruaffärer och be dem komma ut med mat till mig för att jag var för bortskämd för att handla själv haha sjukt kul men sjuuukt svårt att hålla masken! Fick mail från lite folk sen om att jag hade busringt till deras mammor?! guuud va pinsamt! Fick förklara mig liiite Men sjukt kul var det och på onsdag ska jag spela in igen! Tror det kommer sändas i början på nästa vecka yääy! <3 Vakna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *