ofta jag träffa honom utan att säga hej?!

Ok det är få gånger jag blir riktigt besviken på mig själv. Och ni vet att jag är lite som jag är…även om folk säger att jag är ”känd” eller whatever så ser jag mig själv som vääärldens största fan egentligen. Blir typ sjukt starstruck när jag ser nollorna från Paradise Hotell och typ skakade av lycka när jag såg Erik Hassle uppträda på gröna lund i somras. Men tycker det är jättekul för jag har sjukt skoj i livet! Att stå och se snorkig ut på events och leka att jag är sååå mkt bättre än alla andra har liksom aldrig varit min grej. Har bättre uppfostran än så

Så typ när jag var i St Eriksplan häromdagen och Oskar Linnros var sååå nära ångrar jag så groovt att jag inte gick fram och tog en bild. Varför gjorde jag inte det bara?! Den hade liksom varit min bakgrundsbild livet ut..och jag dööööör av ånger! Ska börja hänga hemma hos Ellinor ofta, hon bor fan MITT PÅ st. Eriksplan och jag ska sååå träffa Ogge igen, fanboy times! <3 haha!


Åh lyckos er tjejer! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *