skönt att det finns de som förstår :)

 • 2011-05-30, 11:56

  Aliceeeee

  Gäst

  Jag måste bara säga det alltså, jag blev verkligen chockad när du ställde upp i The Voice och man märkte att du faktiskt var SMART? RIKTIGT JÄVLA SMART! Tror inte riktigt att alla har den uppfattningen om dig, tror inte riktigt att någon har det uppfattningen om bloggare. Men jävlar alltså. Och dina åsikter, så jävla klockrena! Okej, alla får ju tycka som dem vill, men alla borde fan tycka som dig.

  Du är verkligen en kille som kör dittt egna race. Din humor ska vi ju inte ens prata om. Hinner gå 5 sek av klippen från The Voice och man nästan ligger ner och kippar efter luft för att man skrattar så mycket. Creed till dig DanielParis!

  Skönt att det finns gullungar där ute som förstår mig, blir faktiskt jätteglad av sånna här kommentarer ska ni veta. Sitter och ler för mig själv just nu Jag är väl lite som jag är men det är kul att inte ALLA blir provocerade av en person väljer att se världen på ett bra sätt istället för att vara så himla negativ hela tiden? Förstår inte grejen…blir ledsen av negativa och arga människor. Förstår mig inte på sånt! You know what I say bitches, the sun always shines on Daniel Paris!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *