bästa dagen :)

Min guuuud så kul jag haft idag! Riktigt bra dag, allt från mötet på Stureplan till eventet och en liiiten vända på stan Allt har varit skoj…bestämde mig att äta på donken för första gången på ååår och guuud va många sötnosar som kom fram och ville snacka/ta bilder och sånt…sjukt skoj att få träffa er alla! Slutade med att jag typ bjöd några på pommes och erbjöd ett gäng min Burberry parfym? Say what? haha men det är bara för att jag tycker det är så kul att träffa er alla ju!

Eventet var skoj, Bindefeld som höll i det. Vi fick dricka skumpa och äta snittar och höra om de nya trenderna i sminkväg, sjuuukt intressant! Daniel Paris kommer rocka blå ögonskugga i sommar Alltid först med trenderna haha! Sen mötte jag upp min fina Ellinor och gick runt lite på stan…men hittade inget att shoppa Så vi gick och köpte massa godis istället, det ryktas om en VILD myskväll på St. Eriksplan ikväll. Oskar Linnros, är du i trakterna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *