det är kul att handla mat!

Omg det är ju så stöööört jäkla roligt att gå o shoppa loss i mataffären! Forget Louis Vuitton bitches, det är på ICA det händer liksom! Jag och Elli har precis varit och köpt maaaaassa godsaker till ikväll då vi ska ha myyyyskväll! Tisdagsmys, skoj! Vi har plundrat Oriflame goodiebagen och jag har sminkat Ellinor haha! Sen ska jag färga hennes hår och så…och så ska vi laga en jääääättegoooood pastasallad med räkor! Kanske inte så mkt pasta…det är ju kvällstid liksom!

Om jag känner mig själv rätt så blir det inte mkt sömn inatt…sitter hellre uppe och ba njuter av det varma vädret vi fått! Känns mkt mer aktuellt….sen är det tidigt uppstig och bege sig till Vakna med The Voice studion och spela in kändisluren…kanske hoppar in i studion och säger hej också! De trodde de skulle slippa mej denna vecka…men icke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *