smockad tisdag :) big like!

Älskar att ha mycket att göra på dagarna! Business Barbie! Sova kan man göra när man ligger i graven and I soooo wanna be buried in a Valentino dress Love! Den här veckan är faktiskt sjuuukt fullproppad men jag måste bara säga – I love it! Uppe med tuppen idag, ätit frukost med mami innan hon skulle iväg till jobbet och nu sitter jag och svarar på mail och hänger lite här på bloggen. Era fina mail <3

Har ett möte på Stureplan inför en väldigt spännande grej (som jag får berätta om i nästa vecka om det blir av) och sen ska jag på Bindefeld event! Så skoj En liten sommardrink tydligem och det tycker jag faktiskt att man ska få unna sig ibland (dock stod det något om att det skulle vara sol i inbjudan?!) och efter det så blir det en sleepover hos min Ellinor på St Eriksplan! Så kul! Där har ni en redovisning över heeeela min dag, skoj va? haha!

Gosh jag tror jag slängde i mig frukosten lite för snabbt för känner mig helt speedad och fnissig! Vi hörs snart bloggis!


tre bilder från igår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *