blir nog en lugn kväll idag :)

Rhodos e ju typ lite som Sverige…på ett bra sätt såklart! Älskar ju Sverige och svenskar och det är lite det man får räkna med när man tar ett charterställe som detta egentligen, but love it anyway! Bargatan känns lite…”gjord” been there, done that liksom! Ikväll så funderar vi på at kanske göra nåt typiskt ”grekiskt” istället, kanske äta på nån fin grekisk resturang (som inte har typ ”swedish night”) och kanske gå till någon grekisk bar eller så efter! skulle vara kul…men får se helt enkelt! Lär ju bli dit strömmen för oss ändå! Grupptrycksmänniska som man är

Dock är bland det roligaste jag gjort att komma hit till Grekland, uppleva nya kulturer och nya människor och se en helt ny värd! Det har verkligen öppnat mina ögon och folk är så himla snälla och gulliga här! <3


Lite såhär känner jag just nu…lite rädd, ganska omtumlad och så himla lycklig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *