rhodos, rhodos, rhodos

my gosh asså, rhodos k n ä c k e r! helt ärligt, länge sen jag träffade så mkt underbara människor på ett och samma ställe. Alla gulliga människor som kommer fram, den stekande solen, goda maten, dåliga internetuppkopplingen och den härliga bargatan. Skoj!

Igår så hängde vi massa vid poolen och tog det lungt och sen på kvällen bestämde vi oss för att gå ut och käka middag. Hela gänget liksom kul! tog en grekisk sallad, kändes ganska fashion när man är i grekland liksom! Hängde lite med killarna på Salong Betong också, jätte snälla fick en tischa av dem, uuuh Daniel Paris goes ghetto bitches! Funderade på att rocka den ute igår men skippade det.

Ps. det är på grabbarna grus det händer! haha im so charter! Kill me


Jag och en liten inkastarpojke som ville vara med i min blogg Han sa att han brukade lyssna på mig varje torsdag i Vakna med the voice, aaaawie!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *