diamonds are a girls best friend

uuuuh iphone times! helt ärligt – the only reason I even got myself an Iphone was so I could dres it up in little outfits! För det är ju det som mobilskal och sånt är…outfits för mobilen och iphone har störst utbud så det var liksom det som det fick bli liksom!

Och jag har ju rockat mitt ”DANIEL PARIS” skal ett tag nu som jag seriöst älskar, det är sjukt snyggt och unikt..som jag men nu har jag varit så jääkla slarvig och slagt bort mitt ”i” så det står liksom Danel Paris haha…and thats not….me liksom? Dock älskar jag skalet och när jag mailade Phonefashion och berättade sa dem att de skulle skicka ett i till mig omedelbart…hur gulligt är inte det liksom? så jäkla snällt! Det är fashion att vara snäll!

Men tills dess tänkte jag rocka mitt swarowski skal ett tag faktiskt! Herregud, bränner man 5000 kronor på ett jäkla mobilskal ska man väl ha det lite mer än två veckor?! (citat taget från mamma haha) men ni fattar, Diamonds are a girls best friend <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *