lite jobb sådär liksoooom

thats right bitches! Solen steker och alla mina vänner är typ på Strandbryggan meeeeeen Daniel Paris är inte det snacka om stolt kille här vettni…varit och fikat med mamma hemma hos mormor och sen så kom jag direkt hem.

Har lite…jobb att göra faktiskt. Så alla ni viktigpettrar som säger att jag inte jobbar kan ju ta tillbaka det för det gör jag ju! Bloggen är mitt jobb och mina tv grejer och sånt..allt det hör ju till mitt jobb liksom och idag har jag faktiskt lite med det att fixa. Svara på mail, planera in lite grejer i min kalender såsom events, viktiga happenings och sånt…ska planera inför min bokrelease i september också yääy my cook book is coming!

Skoj, har på Gossip Girl boxen i bakgrunden…kollar knappt men den motiverar mig på något sätt att jobba på! So fashion…


Berocca är ett måste idag Stay sharp and alert haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *