”det är inte trendigt med ….”

Hello bitches! Sorry för att det blev mkt mobilblogg idag, tycker det är sjukt sunkigt egentligen men har liksom varit på vift all day, blir bättre imorrn wihoo

Men jag tänkte lite på en grej angående min sidecut, jag tycker personligen att den ROCKAR och det är faktiskt väldigt många som gett mig jättemycket komplimanger för den, aaaw thank you liksom! Men så finns det dem som säger att den inte är….”inne” längre?

Let me clarify bitches. Jag sidecuttade mig för att jag kände för det. För att JAG velat ha en sååå sjuuukt länge men inte vågat och Daniel Paris bryr sig inte om vad som är inne eller ute. Im fashion bitches, and I wont change for anyone. Dessutom vet ni mycket väl att jag inte följer trenderna, jag ROCKAR dem…whenever I feel like it. Gå er egen väg bitches, skit i vad folk säger! do it do it! Its the Daniel Paris way!

Vi hörs imorrn, har gaaalet roliga nyheter dåå! Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *