massa fix innan stan :)

Haha snackade precis mina älskade vänner Sandra och Ankan och vi har bestämt oss för att rocka stan idag! Sandra har varit och backpackat i typ 4 månader så henne har jag inte träffat på såååå länge! Och vi är ändå bästa vänner liksom, omg BFF´s! Men jag behöver faktiskt inte träffa alla mina vänner heeela tiden för att veta vart jag har dem, e inte sån

Men anyways! Vi snackade typ vid 11 så ba okej när ses vi dååå och jag ba ja men 4 blir perfekt! dem ba jaha ska du göra  något speciellt? Jag ba nää…vaddårå?

Jag fatta liksom inte ens vad dem menade! Det är klart att det tar sin lilla tid att get ready liksom! Måste ju duscha, göra inpackning, skrubba huden, lägga ansiktsmask, smink, föna och platta håret, välja kläder, blogga, slänga i sig lite frukost och så….powerwalken får jag ta på kvällen för det hinner jag ju inte!

Men det tar ju faktiskt sin tid att bli klar, pallar inte springa runt på stan i sladdrig tischa eller en onepiece helt ofixad bara för sakens skull liksom, tycker det är kul att vara piffig när man är på stan Annars kan man ju bara stanna på söder liksom haha! Nej men där är det ju skönt avslappnat och så och då tycker jag det är kul att vara slapp…och när man ska hänga på lite finare adresser så är det kul att själv vara lite finare just den dagen?! Eller det kanske är en konstig tanke…no idea!


Plattången är alltid på hemma hos mig...

Halfway there

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *