housewife times!

Ligger och chillar i min ”Daniel Paris” ziperall, kollar på Oprah Winfrey och internetshoppar! haha det finns inget hopp för mig…smsar lite folk angående kvällens utgång också Känner mig sjukt sugen på lite dans så vi får se om det inte blir lite sånt ikväll dååå! Man ska göra det man känner för bitches, live your life!

Och Oprah Winfrey knäcker, K N Ä C K E R. Så himla sad att hennes show snart kommer ta slut (i USA är den redan slut liksom), she is such a godess! Känns som att ganska många internetbutiker har REA och sånt också, kan man passa på och fynda hehe, det jag fastnade för dock var en sida som sålde en sjuuukt snygg iphone hållare som man kan ha runt halsen, funderar på att klicka hem den! Gillar verkligen den trenden, i början tyckte jag dock att den inte passade mig men nu har jag ändrat mig. Plus att man kan ha sitt kreditkort och sånt i den också och inte i fickan! Brukar ju ha smala jeans hela tiden och då är det inte jättesnyggt med proppade fickor haha!

470 kronor är den värd! Funderar på att slå till…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *