jag har tackat ja

Cha cha bloggen!

Måste bara säga detta nuuuuuu! För ett tag sedan fick jag förfrågan att vara med i typ ett tävlingsprogram, en slags ”gameshow” på TV som jag tyckte verkade super intressant och jätterolig faktiskt och igår så….tackade jag ja till att medverka! so fun! Det kommer att spelas in under en vecka nu i sommar och jag är faktiskt sjukt taggad!

Ni vet ju att jag inte ställer upp i vilka program som helst bara för att det är ”tv”, typ som den där gameshowen i Argentina som syftade till att förnedra och…skrämma livet ur sina deltagare? No way, sånt vill jag inte bli förknippad med! Det här programmet är mer underhållning, roligt, kreativt och spännande! Det är roliga tävlingsformer och ett helt nytt koncept som man typ aldrig sett i svensk TV förut, sååå taggad! <3

Man kommer liksom skratta med deltagarna när man sitter bakom TVn, jag hade värsta klumpen i magen när jag kollade på den där andra gameshowen som jag tackade nej till…vissa av deltagarna grät av rädsla och allting, tyckte jättesynd om dem faktiskt…det ska ju vara kul med tv!

Otroligt taggad inför detta hursom, inspelningarna är riktigt snart wihoo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *