hemmakväll :)

….and honestly. I just love it! Rockade hela natten igår så det känns väldigt bra att vara hemma och ta det lungt! Har fixat naglarna lite, hängt på facebook och pratat i telefon med Ellinor + Sofia. Gjort en smoothie och slökollar på so you think you can dance, så duktiga är dem! <3 Sen så är det en film med Lindsay Lohan snart som jag velat se på TV så det ska bli kul

Å guuuud va tråkig jag lät! det enda som saknades är att jag skriver att jag sitter och stickar eller nåt? Ja e så töntig! eller nej men om jag säger att jag ”tackat nej” till att gå ut idag, är jag cool då? för det har jag faktiskt Jag vill vara hemma ikväll. Pyssla om mig själv och ta det lungt!

Myskväll med….mig Guuuuud, Till och med mina föräldrar har mer liv än vad jag har kväll. Då är det illa haha!


Jag och vackra Minela igår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *