till alla er som säger att jag inte kan laga mat

Som ni vet så kommer jag ju ut med en egen kokbok nu i september och jag har faktiskt märkt av en viss…ilska? från en del avundsjuk supersossar (eller vad ni nu är) som säger att jag, Er Daniel Paris inte kan laga mat, helt befängt! Bara för att det inte visades så mkt i ung o bortskämd betyder det ju inte att jag inte lagade mat liksom, hur tror ni jag överlevde? Är ju inte direkt liten i maten som ni märkt här på bloggen!

Jag är sjukt duktig på att laga mat faktiskt, ett av mina stora intressen I just love it! Typ som nu hade jag lite tråkigt här hemma och var sugen på något mumsigt så jag lagade en alldeles egen rosa hallonsmoothie! All by myself, inge mamma o pappa som hjälpte och den var såå god och rosa…precis som jag So barbie style!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *