You cant be me im a rockstar!

Cha Cha Bitches! Er Daniel Paris lever, tog bara en liten sovmorgon efter den vilda partynatten igår. Jag och Rosanna trodde att vi var på Rhodos igen och rockade Stureplan som bargatan aldrig upplevt. Start på PURE där det var helt vilt. Vi shottade med massor av söta läsare och tog massvis med bilder (maila dem gärna). Sedan drog vi till Nype där Fredrik rockade drinkar, tack gulle

Sedan kände vi att det var dags att rocka finest ställerna, vi är ju trots allt Finest största bloggerskor. Det fick bli Solidaritet där träffade vi fina Fi och Jonas Lichter som var nyktra kvällen till ära. Vi tog en snabb ramlösa med dem innan vi drog vidare till Berns. Tanken var att vi skulle hälsa på Miss-Inga men vi hittade inte den divan så vi drog till söder och sov istället! 

Nu tänkte jag kila och köpa en festis – Glöm inte att det är sommar och att ni kan göra vad ni vill med era liv Jag älskar er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *