Barnängen gör lotion?!

Ett av mina starkaste barndomsminnen är att jag alltid brukade använda Barnängen shampo när jag var liten! Omg reklam times! haha nej men faktiskt så är det sant, minns att min pappa tyckte att det var världens bästa shampo och att eftersom att jag var ”ett barn” så skulle jag använda shampo från BARN-ängen hoho. Ni märker nu vart min otroligt roliga sense of humour kommer ifrån – min papi!

På vägen hem idag såg jag att de även gör bodylotion och faktiskt så är jag in chock! Trodde att det var en Nivea lotion jag köpte men det var det icke. Nu brukar jag normalt inte använda sånna här sosse lotions som finns på typ ICA men jag kände mig  tvungen att smörja in mig, it was a lotion emergency bitches! Hoppas den är bra! Inte för att man kan förvänta sig stordåd av en lotion för 50 spänn liksom…

So im gonna give this a go, im a kid again! Wihoo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *