Big Brother Paris!

Satt och kikade igenom ett gammalt minneskort jag hade i en av mina kameror och hittade bilder från när jag var med och övernattade en dag i Big Brother huset! haha så random! Produktionen brukar alltid vilja ”testa” huset i 24 timmar innan de ordinarie deltagarna går in och ge några utvalda bloggare/kändisar chansen att få se huset före hela Sverige! Även om jag aldrig följde programmet så tyckte jag att det skulle vara en kul grej så jag sa ja! Var även inne med ett helt gäng vänner såsom Rosie, Dessie, Peter och så vidare…så det var inga problemas!

Däremot hade jag helt glömt bort att jag ens varit där inne? Tittade skiiiitlänge på bilderna och ba ”vart fasen är det här liksom?!” men så kom jag på det Kommer ihåg hur vi alla var sååå nyfikna på vilka årets deltagare skulle vara och satt och spekulerade om det….i big brother huset haha! Lite kul att jag känner de flesta av deltagarna idag. Skulle dock aldrig kunna vara med i det programmet själv…har svårt för program som inte har någon handling. Dessutom skulle det vara psykande att bli filmad dygnet runt haha! so not fashio and so not Paris style!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *