Löningshelg? – usch

Snackade precis med en kompis till mig som var ute igår och slirade. Blev den vanliga rundan: Laroy, Cafet, Stures och White, skoj Själv var man bara på Hoffmaestro konserten och sen blev det hemgång. Dels för att jag spelade in programmet men även för att jag faktiskt inte tycker om att gå ut på krogen under löningshelgen..

I really like to go out, finns inget roligare än att gå ut och lyssna på musik, umgås med sina vänner och mingla med folk. I love it. Men löningshelger drar verkligen fram det värsta patrasket som finns och ger dem lite ”stjärnglans”, en känsla att för en gångs skull känna sig som kungar. Grabbarna från bandhagen drar på sig polkagrisrandiga skjortan och köper in lite drinkar och en flaska rose och ”flippar” so not fashion….helgen efter sitter de hemma med blodplättar framför en hyrfilm Snacka om kontraster.

Tycker det är skönare att gå ut lite senare i månaden när det inte är lika mycket folk, och ”rätt” folk. Inga tjejer i skyghöga klackar och Gina klänningar som hänger efter någon trött gubbe för att få dricka eller smörar för en dörrvakt för att gå innanför det röda repet. So not fashion…Jag och mina vänner brukar tycka så synd om sånna tjejer. Self respect much? Euw! My mama told me not to bitches!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *