Pigga killen

Hårinpackning – check!

Ansiktsmask – check!

Packat upp väskorna – check!

Familjemiddag – check!

kollat mail, kollat kalendern och tagit tag i mitt liv

Har haft en supermysig kväll här hemma, tillsammans med familjen och massa kräftor! Wihoo! Några av mina vänner var faktiskt och grillade kväll men jag kände bara att jag är fööör slut för att kunna lämna huset idag så jag stannade hemma! Idag var det sista dagen på vår inspelning så idag tog det sluuuuut! Slut på det roliga. Har haft så sjukt kul (trots allt) och träffat så mycket underbara människor att det inte är sant. Det har varit det roligaste, the people. Att få dela den här upplevelsen! I also got a huuuuge crush on set, vem det är får ni inte veta dock kommer det inte bli svårt att lista ut när programmet börjar sändas senare i höst haha!

Imorrn har jag en jääätterolig dag framför mig, bland annat en photoshoot! So maybe I should get some beauty sleep? Man ba japp! gonatt bitches! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *