Daniel Ramsay at your service!

Jag har hamnat i nån slags trans de senaste dagarna…typ lagat massa mat och varit jätte-huslig! omg like a housewife? Det är bara för att boken snart kommer ut och jag är så sjukt jäkla taggad att jag blir tokig! Det är därför ni inte sett så mkt mat här i bloggen…har inte ätit ute! Sen kan jag ju inte lägga ut bilder på recepten ur boken för de är hemliga än så länge…lite tråkigt kanske men blir ju bara roligare att se sen när boken är ute liksom! Då ska ni få se allt! aaaallt!

Enda grejen är att vi har hela kylen full med massa mat för jag har lagat någonting seriöst VARJE dag denna vecka…i förrigår gjorde jag liksom två efterrätter på samma dag. Mamma ba ehm…what? Den enda som äter sånt hemma är liksom jag…and let me tell you bitches, jag är proppmätt!

Sen så är det ju faktiskt så att ni inte ska tro att min bok innehåller nån slags gourmetmat som bara mästerkockar kan laga…utan det är mat som seriöst alla klarar av att göra. Det är gott, billigt och nyttigt! Plus its easy so no worries bitches! Om jag kan, så kan ni också. Jag räknar dagarna till den 6e september! <3


En bild från min plåtning med VeckoRevyn..garanterar att ni inte kommer se ut såhär efter att ni ätit min mat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *