Min bok släpps verkligen snaaaaaaaart!

Ja, jag vet att jag kanske är lite jobbig men ni förstår inte hur stort det här är för mig. Min alldeles egna bok. den 6e september smäller det.  På riktigt! Boken släpps till försäljning på webben och i butik och så på kvällen har jag mitt lilla event på Stureplan för mina vänner och bekanta! så himla kul, känns som att jag kommer sväva på moln typ hela den dagen? Och det bästa är ju faktiskt kvällen när jag kommer vara omringad av folk som gillar mig och är glada för min skull. Har verkligen tänkt noga när jag höll på med gästlistan och sånt…vill bara ha folk som jag gillar och som jag vet vill mig väl och kan vara glada för min skull. De andra får stanna hemma

Så nu är det lite fix innan…ska bland annat fixas med goodiebags och sånt…och sen vill jag se att allt flyter på så tänkte gå ner till kontoret snart och kolla läget. Kan vara bra…sen så är det så kul att hänga där ibland haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *