Hemma från Miss Ingas event!

Whoa, hunnit med både Rockbjörnen och Miss Ingas grymma event på F12! Skönt att jag gjorde den där ansiktsbehandligen idag för så mycket som jag har flängt runt hela kvällen så behövde jag känna att huden så top notch ut iallafall! Wihoo!

Miss Ingas event var på f12 och var så sjuukt najs: Massa människor jag kände och så fick man hamburgare! haha då kan ni tänka er hur glad jag blev liksom, sjukt goda! fick även testa på den nya doften från Diesel som heter Loverdose! Hela stället luktade typ som en parfymaffär när man gick in, kändes som att man gick in i ett stort moln haha! men grymt god parfym ska ni veta… Den luktar såååå gott att jag typ dör! skulle kunna ha den varje dag och vet ni vad? Det kan jag för på vägen hem så fick alla med sig en flaska! Så himla kul och så himla classy, Miss ingas event håller alltid hög klass, Like!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *