Idag blir en ”jag-dag”

God morgon bloggis!

Om det är något jag, er Daniel Paris är bra på så är det att unna mig saker. I love pretty things and I love to shop! You know I work hard at being business barbie, but I also treat myself! Man ska unna sig saker här i livet, särskilt om man jobbar hårt. Man lever ju bara en gång…och efter förra veckans inspelningar är jag helt slut! Dessutom släpps min kokbok om bara några dagar och jag bara vet att det kommer bli sjukt stressigt. Så idag ska jag ha en riktigt ”me-day” där jag bara gör sånt jag vill göra! Och ni ska bara veta vilken rolig dag jag har bokad!

Nu ska jag ta det lite lungt här hemma, titta lite på The Hills på datorn och vakna till. Sen ska jag bege mig till strandvägen och Grooming store för en ansiktsbehandling och direkt efter ska jag till Hair by Suzan på St eriksplan och fixa håret! Ska göra en vårande keratin behandling! Sen blir det Rockbjörnens förmingel och efter det blir det parfym event med Miss Inga på F12! Ok…gud va långdraget det där blev. Lets break it down.

13:30 – klassisk ansiktsbehandling på grooming store hos duktiga Lydia som alltid gör mig så jäääkla fräsch och snygg! Love her!

16:00 – Keratin treatment hos Suzan. Håret blir mjukare, lenare, glansigare och plattare efter denna behandling. Man slipper platta det lika ofta och så ser det bara snyggare ut också! skoj

18:30 – VIP insläpp på Rockbjörnen på Gröna Lund. Mingel + mat och dryck. Lite festival-känsla som verkligen ska bli jättekul, Rockbjörnen är typ årets största fest.

21:00 – helgalna och supergrymma Miss Inga ställer till med fest på f12 och då är man faaan där. Idag är det dessutom parfymlansering för Diesel där alla inbjudna gäster får en hel parfym med sig hem. Dessutom rockar miss Inga alltid sina events som…Miss Inga och bara det är anledning nog att gå!

Så kommer min dag att se ut idag kommer såklart att blogga på som vanligt! So fashion!


Tummen upp för idag

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *