Dr. Daniel Paris!

För läääänge sen körde jag någonting som jag kallade för Dr. Daniel Paris i Vakna med The Voice när jag en gång i veckan tog upp en fråga som en läsare mailat till mig och svarade på den i sändning! Det kunde handla om allting egentligen: shopping, kärlek, mode, hår eller vadsomhelst liksom. Dessutom var det riktigt roligt, det är kul för mig att få connecta med er och som ni säkert sett så gör jag mitt yttersta för att svara på era kommentarer och ge er råd men det är svårt ibland!

Så jag tycker vi kör Dr. Daniel Paris nu. Vad har ni för någonting som ni verkligen vill fråga mig? Vill ni ha mitt råd om någonting som hänt eller befinner ni er i ett dilemma som ni har svårt att lösa? Maila mig på danielafshinnejad@hotmail.com så svarar jag på en fråga ikväll och ett par kvällar till i rad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *