Från kontoret till zombies

Efter att jag jobbat undan lite på kontoret åkte jag iväg till inspelningplatsen för ”Den sista dokusåpan” och gjorde lite scener som vi inte hunnit med än! haha lite roligt…från att ha varit på kontoret till att liksom befinna sig i zombie landet och stå framför kameran och sånt! Som jag älskar att göra Älskar att göra det lika mkt som jag älskar att hänga på kontoret också såklart! Men det är verkligen kul att göra TV, särskilt när det är något man verkligen tror på och som man vet kommer bli så sjukt bra och roligt. Dessutom älskar jag både casten och crewet verkligen…så sjukt grymt!

Träffade min kära Vanita också…här rockar vi en tupplur medan vi väntar på att de andra ska bli klara med sina scener haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *