ibland träffar jag mina läsare i vimlet :)

Fick en bild mailad till mig från en tjej som heter Fanny som bor i Göteborg! Träffade hennes tillsammans med hennes vännina på Ada´s och så tog vi kort Tycker faktiskt att det är väldigt kul när folk ”vågar” komma fram till mig ute på krogen och sånt och prata lite eller knäppa ett kort, gillar det mycket mer än att bara få massa blickar och sånt…känner mig liksom mer bekväm med att vara face to face med någo. Och nej, det spelar ingen roll hur diskret man försöker vara när man tittar, jag ser alltid Men låtsas inte om det.

De här tjejerna minns jag faktiskt mycket väl, så himla söta och gulliga. kommer ihåg att vi pratade en hel del faktiskt, därför vi alla gapskrattar på bilden typ? haha! saknar gbg <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *