Förlåt mig läsare då jag har syndat…

Vet ni vad jag gjorde idag efter att jag hämtat ut paket? Tog en låång promenad och lyssnade på Linnros i hörlurarna..och efter det?

Jag hade filmkväll. Med mig själv. Betade av två filmer OCH massa Desperate Housewives avsnitt! Världens grymmaste TV serie. Filmerna tog mig tillbaka till sommaren som jag insett nu att jag saknar fast det fortfarande är soligt ute. Den heta sommaren, alla nätterna när man kunde ta en promenad mitt i natten, eller sitta ute hos en kompis tills morgonen kom och inte ens vara trött för att man glömt bort det för att det är sommar. My god… Därför blev det inte så mycket blogging. Väldigt ovanligt mig jag vet och det kommer inte hända igen. Men ibland behöver man bara känna att maan inte behöver göra någonting alls. Särskilt nu för jag haft väldigt mycket att göra den senaste tiden! Visserligen bara massa roliga saker men ändå! Det märks ibland.

Körde på min favorit Tofu glass från Tofuline, så himla gott och liiite nyttigare än vanlig gräddglass. Toppade med frysta bär också Fashion!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *