är det fel att erkänna att…

Jag tycker att vissa kändisar ser bättre ut efter att de opererat sig? Känns ganska illa egentligen och jag är inte ”för” operationer och sånt, absolut INTE. Men det går inte att förneka att vissa kändisar faktiskt ser bättre ut nu än vad de gjorde för några år sedan…och då har de oftast gjort några operationer under de åren.

Stephanie Pratt, Carolina Gynning, Britney Spears….alla ser så mycket bättre ut nu än vad de gjorde innan. Kanske är det sant det man säger, att man ser bättre ut när man är känd? Måste vara all sponsring, alla kliniker som springer efter dessa människor. All kritik om ens utseende som gör att man till slut får nog och opererar sig för att duga i andras ögon. Lite tragiskt egentligen…det kan man ju tänka på nästa gång man ser en kändis på röda mattan. En sån där som ser så extremt annorlunda ut än från sitt forna jag. Som ler på röda mattan och poserar glatt för fotograferna. Innerst inne är hon förmodligen livrädd. Medans blixtarna smattrar tänker hon nog för sig själv ”Do I look good enough for them now?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *