Burts bees finns i Sverige!

En av mina största hemlisar i skönhetsväg är amerikanska Burts Bees och jag brukar alltid skicka med en liten ”lista” över grejer jag vill ha när mina vänner åker till USA…haha så typiskt mig…men det är faktiskt för att det tar jättelång tid och är så sjuuuukt dyrt med all frakt och sånt att beställa från hemsidor så jag har inte gjort det. Men nu så är räddningen här!

Burts bees har kommit till Sverige och i veckan klickade jag hem en del smågrejer från deras hemsida som kom idag! Så sjukt jäkla najs. Det är inte alls dyrt och tog bara någon dag att få hem grejerna så nu slipper jag skicka beställningar med mina vänner. I got my own stuff

Blev en fotkräm, body lotion, body wash, balsam och en ögonkräm ska ta och testa grejerna ikväll! Wihoo! Finns på Iloveburt.se


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *