Dr. Daniel Paris times!

Hej kära Daniel Paris,
Jag har precis börjar gymnasiet norra real, alla är jätteduktiga och jag känner mig så dum!! Jag vill bli tandläkare i framtiden, men klarar jag det?? Isåfall hur?
Hälsningar Nabi, en frustrerad tjej
My god Nabi, min fina, underbara läsare. Det är så himla vanligt att man som människa känner sig sämre när man hamnar i en grupp där alla är duktiga! Det kan kännas som att de är mycket bättre än en själv.
 
Men låt mig säga dig en sak. Om jag hade lyssnat på alla människor som sa till mig vad jag kunde och inte kunde göra hade jag förmodligen inte gjort någonting alls. Jag har insett att det skulle vart mitt livs största misstag. Jag drömde ju om detta liv, skriva böcker, göra roliga TV program och påverka och inspirera människor. Tänk om jag inte vågat…då hade jag aldrig gjort allt det här. Om din dröm är att bli tandläkare ska du hålla fast vid det och kämpa. Nobody is gonna make your dreams come true except for yourself…believe me. Du måste våga kämpa och aldrig betvivla dig själv. Jämför inte dig själv med andra, det är Dr. Daniel Paris råd till dig
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *