Jag saknar dig.

My gosh..sitter och kollar igenom ”gamla” bilder….de känns gamla fast de är från i somras typ…känns som en evighet sen man gled runt i shorts och linne och knappt kunde gå på stan för att det var för varmt haha! Men det finns ett tecken på att det är gamla bilder och att hösten faktiskt är kommen. En av mina bästa vänner har flyttat.

Och även om jag lovade mig själv att aldrig mer göra sånna här fjortis inlägg så gör jag det nu ändå, jag saknar dig Sandra! Alla våra år tillsammans, utekvällar och härliga dagar på stan. Shopping, boys, drama, school and clothes. We´ve done it all together och jag hade aldrig drömt om den dagen när du skulle flytta. But hey, you are chasing your dreams, just like me. For that you are the best. Keep on keepin´ on!

<3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *