wake up and do the same thing again

De sneaste dagarna har mitt liv känts enformigt…hatar det. Det värsta jag vet är att hamna i rutiner, det är fan det tråkigaste som finns. Det är faktiskt min värsta mardröm. vakna upp tidigt, åka tunnelbana i rusningstraffik, sitta på ett kontor, åka hem, sova. Och göra samma sak igen. Jag skulle bli tokig om jag levde det där livet…

Älskar mitt liv…även om jag ibland gör vissa saker som jag ”måste” göra så måste jag erkänna vilket bra liv jag faktiskt har. Jag lever ju min dröm…som jag drömt om så länge jag kan minnas. Jag får göra sånt som jag alltid drömt om och det gör mig överlycklig. Även om jag ibland måste påminna mig själv om det…jag har sån jäkla tur. När jag är som mest stressad och har så mycket att göra brukar jag ta en stund och tänka tillbaka. Till en tid där jag var en drömmare. Som drömde om….mitt liv idag.

Vet inte riktigt vart jag vill komma med detta inlägg…ni får ursäkta mig, kära läsare. Men det är faktiskt kvällstid och jag borde egentligen ligga och sova. Det jag försöker säga till mig själv och till er är att tänk om jag hade slutat drömma…eller ännu värre – Låtit min dröm förbli en dröm och aldrig satsat på att uppfylla dem. Då hade jag fortfarande bara drömt…what a waste. Det är det jag försöker berätta för alla er där ute…att ni kan bara ni vill. ”Svensson livet” är inte skapt för alla…Verkligen inte för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *