Butiksinvigning och MODA ikväll :)

Vilken skön och slapp dag jag haft idag! Inte gjort så mycket egentligen faktiskt, suttit och jobbat med mest med bloggen och så typ hela dagen! Svarat på mail, lagt ansiktsmask och suttit med lite andra roliga grejer! Har äve kollat runt lite på olika lokaler och sånt där jag kan ha min boksignering snart ska bli så himla roligt att få träffa alla som vill köpa boken och snacka lite, signera böcker och ta lite bilder! Om ni vill såklart Har vart en del ställen som hört av sig och sen så har jag kikat runt själv, vill ta på ett ställe som jag gillar och som är avslappnat och skönt! Tror jag hittat det perfekt stället också, wihoo

Så nu har vi ”jobb delen” avklarad så nu vill jag ha roligt! Ska snart börja fixa mig och kila iväg till gallerian där Guess butiken har sin butiksinviging! Ska bli himla skoj…gillar Guess jättemycket faktiskt, tycker de har fina grejer som känns lite lagom ”americano” liksom, oh my god – is that even a word?! och sen så äger jag flera av deras parfymer love them! Kul med lite mingel också, är ju som ni alla vet typ översocial!

Sen efter det ska jag möta upp ”blogg gänget” och dra förbi Moda cafe där det är drinkbjudning som gäller! Kommer dock bara ta en drink eller två för sällskapets skull, blir ingen utgång för mig ikväll! Ska upp tidigt imorgon och fira min kompis Siris födelsedag! himla kul med lite roliga festligheter nu när hösten börja närma sig, sen så får jag ju träffa mitt kära gäng med barndomsvänner också, alltid lika mysigt

En bild från min bokrelease med mina fina vänner Tim-Joel och Paulina <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *