En sann väska…

Som ni märkt så älskar jag fashion. Och min senaste besatthet är väskor….bags, bags, bags. Och jag har fastnat extra mycket för en särskild väska som jag har rockat stadigt hur länge som helst. Min alexander wang inspirerade nitväska. Jag älskar den, seriöst älskar! Den är perfekt storlek så jag får plats med min dator, kamera och kalender. Dessutom är den svart så den passar till allt och nitarna är så otroligt snygga och har hållt sig trots allt slit och släng jag utsatt den för! Grymt…

Nu är det så att jag sett att de säljs i fler färger än just svart…vilket jag inte trodde och jag är skiiiitsugen på att köpa en till and add it to my bag family

Men jag behöver hjälp…er hjälp. Jag har lyckats dra ner det till ett par alternativ som jag inte KAN bestämma mig för hur mycket jag än försöker….så, give me your help bitches! Kommentera vilken ni tycker och hjälp er Daniel Paris!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *