saknar inte min sidecut iaf!

Jag tycker att man ska prova på så mycket olika saker som man bara kan! If you never try then you never know..så är det verkligen! Min garderob är typ schizofren och består av alla möjliga olika stilar. Från preppy Ralph Lauren till chic Louis Vuitton och punkare i converse och Iron Maiden t-shirt liksom. Men jag gillar det ändå…tycker inte att man ska ha en stil som man håller sig till hela tiden utan man ska våga variera sig!

Även med mitt hår har jag lately vågat change it up lite mer än förr! Den svepande luggen har fått vänta lite och jag har kört på den halvrakade frillan, korta spretiga frisyren och alla möjliga olika färger. Något jag dock aldrig testat innan sommaren var sidecut, ni vet där man ”rakar bort” en liten del av håret….var såååå taggad på att göra det och till slut fick jag och bokade en tid hos frisören och körde på! Tyckte det var sååå snyggt första veckan men sen med tiden kände jag mer och mer att det bara inte var för mig to be honest….Även om det var snyggt och så…Är glad att jag testade but wont try it again.

Det tog tusen år att växa ut den igen och under tiden när det växte (still does) såg det bara inte snyggt ut. Fick sån panik att jag tillochmed snagga till den igen för att det bara inte såg bra ut med utväxt!

Lite bilder från i somras är jag och min sidecut var BFF´s haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *