Tänk att hamna i ”par fällan”

Jag har haft hur många vänner som helst som varit vanliga, glada, fun loving girls som älskar shopping och uteliv som sedan gått ut en kväll, träffat en kille som de beskrivit som ”underbar” och helt plötsligt är de ”in a relationship” på facebook och allt är underbart…

Sometimes I see these girls and they are tired. Helt plötsligt ”orkar” de inte dra ut på stan och shoppa, de gillar inte kläder på samma sätt längre, går aldrig ut på krogen med sina vänner och lägger på sig massa i vikt för att allt de gör är att sitta hemma med pojkvännen och mysa a.k.a äta massa onyttigt!

Personally I think getting a boyfriend is the worst thing you can do to yourself, ditt social liv dör och du blir fet. So not fashion bitches…take my advice. Dont do this to yourselves!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *