Tänk om..

Såg ett par lastbilschaffisar som hade stannat till och tog en eftermiddagsfika idag när jag var i Årsta och var tvungen att knäppa en bild vid deras bil haha! Dem tittade på mig och skrattade när jag stod där och posade loss framför kameran, till slut fick jag till en klämkäck bild, tur det!

Tycker det var riktigt mysigt att de fikade och de verkade ha det riktigt trevligt! Shit sånna chaffisar har verkligen sinnessjukt långa dagar, vaknar typ vid 5 på morgon och kör lastbil till seeeent på kvällen, måste vara jobbigt och påfrestande på deras kroppar. Ändå försöker dem att se det positiva i allt och tar en fika tillsammans och umgås på rasterna, skitbra!

Jag kan däremot inte undgå tanken av hur livet skulle se ut om jag skulle ha ett ”vanligt” 9-5 jobb….undra hur det skulle gå för mig?! Lite tråkigt när folk uppfattar det som att jag glider eller har det förspänt när det bara inte är sant. Jag jobbar ju hårt jag med. TV-jobb, bloggen, studier – jag har en del att bolla och det är faktiskt allt annat än 9-5, det är mer att jag jobbar hela tiden egentligen, men sover ut på morgonen. Skönt det, im not a morning person anyway


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *