De hade slut på aloe vera!? :(

var precis och köpte lunch på ICA! En pastasallad men kyckling! Tycker man ska unna sig pasta när man äter lunch för att man orkar mer då och lunchen äter man ju när man har hela dagen framför sig så det fick bli lite pasta, dessutom är det ju såååå gott med kolhydrater haha! So fashion!

Dock hade stället slut på aloe vera som jag alltid dricker så det fick bli nån juice istället, som var god I guess, dock råkade jag ta blodgrape istället för apelsin så det smakade lite beskt I like it sweet liksom! Men men! Bra att jag skippade godiset iallafall, brukar vara så jäkla bra på att få med mig en kexchoklad eller något varje gång jag går in i en mattaffär men icke denna gång

Nu ska jag bege mig ut på inspelning med #¤%&, vi hörs efter!


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *