Vinsten är på gång!

Fina bloggis!

Gaah idag har vi superångest! Jag fixade mig och kände mig suuuuperfin, slängde på mina bruna UGGs och min fina pälsbollsmössa och precis när jag öppnar dörren så ÖSREGNAR det! Gaah vilken ångest! Hann inte heller byta om så jag slängde en plastpåse över huvudet för att skydda mössan! Uggsen blev helt degiga av allt regn också…första gången jag använder dem….2 000 spänn åt helskotta liksom! Surt!

men men, inte mycket att göra åt saken. Jag skrattar bara! Nu har jag iallafall kommit fram till kontoret här på Stureplan och ska alldeles strax äta lunch och sen ska jag bege iväg på en inspelning med ¤¤¤¤###, secret times! berättar mer sen!

Vinsterna från Grooming Store är på väg! Jag mailade iväg adresserna till dem i förra veckan så de ska komma fram snaaart! ska ringa och tjata på dem om de inte kommit fram om ett par dagar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *