God morgon lördag!

Har typ drömt om handsprit och bakterier hela natten?! är helt stissig efter den där jäkla filmen Men men, mysigt med bio iaf! Och åt en såååå god carrot cake muffin under filmen, DOG!

Idag har jag lite smågrejer att göra på dagen, ska bland annat hämta ut två paket och gå en feeet powerwalk, tänkte även klämma in en middag med päronen och så ska jag träffa min göteborgska vän Aliette som kommer till sthlm! Sen på kvällen ska jag på halloween fest. Där folk kommer klä ut sig. Herregud…jag hatar att klä ut mig! Fast det ska ändå bli rätt kul, ska tillochmed förbi Mist Stockholm och halloween sminkas haha! Får se om jag vågar dock…dem kan göra jätteläskiga grejer och jag vill ju inte se läskig ut på riktigt! I wanna look like a princess liksom.

Vi får se helt enkelt! Här från ni två bilder från igår på mig och den gooooda salladen jag åt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *