Hemma :))

Snacka om att jag haft en lååång dag idag! Men jättekul såklart! Så länge jag inviger dagen med en sovmorgon är allt lungt för mig sån är jag, can go all night men mååååste få sova ut, ett måste!

Blev hämtad av inspelningsteamet för showen vid 12 och körde på till klockan 3 på lidingö och sen åkte jag tillbaka till kontoret på stureplan tills det blev dags att möta upp bästis för middag + bio! Hann med liiite shopping också, bland annat en skjorta som jag ska sätta mina collar tips på (när de kommer!) som jag är sååå taggad inför! Efter det blev jag typ helt slut?! Gud, jag orkar verkligen inte gå i butiker längre, kanske därför jag typ endast shoppar online? aja..

Filmen heter Contagion och typ varenda känd skådis ever är med i den filmen, ändå är den rätt dålig faktiskt…obehaglig och svår att följa i handlingen, trååååk! Dock var det jättemysigt med bio och sånt en fredag, ska börja gå på bio oftare!

Träffade på två otroligt gulliga och trevliga tjejer inne på Topshop, alltid lika roligt när ni kommer fram <3

En av tjejerna har en blogg som ni hittar HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *