Hösten är hääär!

Så fantastiskt glad är jag denna dag! Tog en skön promenad i mina ”easytone” och passade på att hämta ut paket som jag fått, skoj!

Hösten är nog min absoluta favorit årstid! älskar färgerna som naturen får, solen som är lagom varm…plus att man kan få massa fina höstoutfits! Pälskragar (fusk såklart), mössor, stora halsdukar och tunna jackor och såklart biker boots! Love it!

Idag blev det dock en lite mer slapp outfit, var ju faktiskt en promenad jag var på, en stor tröja med ”I love paris” och mina träningsbyxor! Älskar tröjan, några söta läsare hade på sig kläder med sånt tryck på under bokmässan och jag frågade såklart direkt vart de hade köpt dem! Jag haffade stil tips från mina läsare so fashion!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *