Inspiration till ikväll

Ikväll ska jag och ett gäng av mina vänner på Kenza & Jannies halloween fest på Pure! Ska bli superkul verkligen, även om jag inte är ”den som är den” som klär ut sig och sånt så har jag börjat se charmen i det faktiskt, rockade ju faktiskt en peruk tidigare i veckan bara för att ”testa på” och jag gillade det. Det är lite som att gå in i en roll och få vara en annan person för en gångs skull! Superkul ju, har vart fram och tillbaka med vad jag ska klå ut mig till och nu har jag kikat på en del inspiration och jag tror jag hittat en outfit som känns väldigt….me fast ändå inte liksom!

Är supertaggad, ska fortsätta kika och sen får vi se! Måste ju dra snart också, ska sminkas på mist kl 18:00!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *