Halloween är nog min grej trots allt…

Jag har kommit på att jag faktiskt gillar att klä ut mig trots allt, min outfit var kanske inte den satsigaste men jag gillade ändå att liksom klä mig och gå in i en annan roll och få leva ut en annan sida av mig själv! Im a little actress….men det visste ni! och jag levde mig verkligen in i nörd rollen helt och hållet och folk kom fram och ville prata om star wars med mig? Jag hade ingen aning…såklart så tog det typ tusen år för mig att koppla vad dem menade….haha slow times…har ju inte sett ett enda avsnitt av Star Wars liksom…

Träffade på otroligt mycket trevligt folk! Det måste ju vara på grund av att alla hade klätt ut sig och sånt! Då är det roligare att mingla och inte lika stelt och nervöst kanske! Träffade på maaaaassa vänner och bekanta och samarbetspartners! haha på en festkväll liksom…så himla roligt! Till och med finest familjen var där, blir alltid lika glad av att träffa på dem!

Har precis ätit en såå god thaisallad, unge B.S förstod inte varför jag tog en sallad och jag var tvungen att förklara hur MAGISK den salladen faktiskt ääääääär! haha, anyways, nu ska vi fortsätta skvallra om den lyckade kvällen! Håll till godo med lite bilder tills dess <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *