LYCKAT!

Har vart vaken ett tag och pratat igenom kvällen tillsammans med unge B.S, vi har kommit fram till att det var riktigt skoj igår! Kenza, Jannie och Alexandra hade styrt upp en superrolig haloweenfest och hela PURE såg typ ut som en jätteläskig källare! Inte direkt så vi är vana att se det liksom….men kul hursom! Och alla var såååå fina, det var superkul att mingla och snacka med folk som man inte hade någon aning om vilka de var! Good outfits med andra ord! 

Tror att det var fler som var taggade till max, vissa stod liksom och dansade på borden i vipen! Mer sånt, kul att våga släppa loss liksom och jag älskade min nerd outfit! Dock gav jag bort mina stora glasögon till en läsare som jag pratade skiiitlänge med, hon var så söt så jag tyckte hon skulle ha dem haha! Och fällde ner hängslena efter ett tag, det blev jobbigt att hålla in magen haha!

Nu ska jag och Aliette dra och rocka thai på söder, så kul att ha min gbg vän här! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *