Sightseeing!

Har haft en otroligt skön och slapp söndag med massa skratt, vänner och…godis! SÅ himla najs, vill att alla mina söndagar ska spenderas på det här sättet. I mina vänners soffor tillsammans med ett riktigt skönt gäng! Dessutom är Aliette från Göteborg på besök och det är sååå himla kul att få träffa henne och bara catcha up!

Sist vi träffades var när jag var i göteborg på bokmässan och vi hann med att både ta en lååång fika och dra ut och testa på göteborgs uteliv, såklart vill jag att vi ska maximera tiden när min vän är på besök i huvudstaden också! Tror det kanske blir bio eller någonting imorgon…skoj

Nu har jag äntligen kommit hem till mi casa, mamma kom och hämtade mig från tågstationen för att hon sa att hon saknade mig för mycket! Så himla gulligt, dessutom vet hon vad jag tycker om att åka bussar på kvällen inte kul alls, dessutom glömde jag min ipod hemma så jag hade inget att göra, aw mami <3 Imorgon ska jag äntligen ringa försäkringsbolaget och försöka få en ny iphone, har inte orkat göra det än men nu är det fan kris!

Två bilder från tidigare idag när vi hade godispaus och drog ner till ICA för påfyllning haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *