Fab day in the city!

Jag har kommit på att jag nog är ganska kär i Stockholm….vi har verkligen allt i denna fantastiska stad. Cafén, nattklubbar, grym shopping, fina butiker, second hand – everything! Det är typ nu jag lärt mig att uppskatta vilken fantastisk stad vi faktiskt lever i!

Dessutom har jag haft en sååå bra dag här i denna stad med min göteborgska vän Aliette så det är svårt att inte bli helt salig! Hon älskar stockholm…and im glad because I really want her too och jag hoppas att hon känner sig väl omhändertagen, hon är min sanna vän från gbg som alltid vill dra ut och festa när man är på besök haha! And we have a lot of fun!

Idag har vi haft en grym dag ihop, käkade en aaasgod middag på MAX (ja, jag vet men det var sååå gott) och ätit kladdkaka på MAX, nu sitter vi hemma och såklart gick vi förbi ICA och köpte lite gott, ”ibland” får man unna sig haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *