Jag tittar inte på nyheterna för att man blir ledsen då

Jag lever verkligen i min lila bubbla…and honestly. I love it! Folk brukar fråga mig ibland om sånt som hänt i världen/sverige och jag brukar skämmas liiite när jag inte har någon aning om vad de pratar om.

Faktiskt så är jag inte en sån som läser tidningar och tittar på nyheterna…de tar ändå bara upp sånt som är ledsamt och varför skulle man vilja titta på någonting som gör att man blir ledsen? Förstår inte det…när tog nyheterna senast upp någonting som hänt i världen som är bra och kul? Nästan aldrig. När jag var liten förbjöd mina föräldrar mig att kolla på nyheterna och sånt för att jag inte skulle bli rädd…och jag antar att det lever kvar inom mig för att än idag så vägrar jag titta…

Samma med ”efterlyst” och sånt, program som jag bara inte förstår mig på alls…det känns som att dem bara finns för att göra befolkningen i landet rädda och ledsna…. Samtidigt så är det väl säkert bra att dem finns men jag tror att det är lite överdrivet faktiskt…den bild man får av landet kan ju inte stämma liksom? Hoppas inte det…

Sen så kan det ju vara så att man inte kan ”hänga med” i ”småpratat” på arbetsplatsen eller i skolan och sånt men vet ni vad? Jag tycker att det är värt det, jag sitter hellreoch pratar om den nya ansiktsbehandlingen som kommit eller om Wellas nya shampoo rockar eller inte än att sitta och prata om rån med helikopter och sånna saker!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *